Shërbimi ynë vazhdon. Sot na gjeni edhe në Twitter
PLATFORMA MË E MADHE NË DIASPORË

TË GJITHA PROGRAMET QË DËSHIRON, ME CILËSI 4K!

13 vite me ju. Tring dhe të gjitha TV kanalet tjera dhe platformat shqiptare. Bashkangjitu platformës më të madhe dhe më cilësore të diasporës shqiptare. Teknologjia e fundit me rrjetën më të avancuar me mbi 200 Gbps dhe lidhje direkte me Comcast, Swisscom, At&t, Verizon, Vodafone, e mbi 700 operatorë tjerë. ShqipTV përmes dekoderit 4k VIPBOX-4K me 2GB RAM dhe 4 procesorë (4 cores) ju mundëson casje në miliona aplikacione përmes platformës Android. Dekoderi Android ështëi pajisur me HDMI, WiFi, Ethernet, telekomandë.

Abonohu, dekoderi iu arrinë në shtëpinë tuaj për 3-5 ditë.

10,000+ FILMA NË ONDEMAND. KINEMAJA E VËRTETË NË SHTËPINË TUAJ

VIPBOX-HD 4K ju sjell mijëra tituj OnDemand të filmave, serialeve, muzikës, filmave vizatimor Shqiptar dhe filmave të Hollywood-it, krejtësisht FALAS.

Platforma e re AndroidTV, ju mundëson përdorimin e aplikacioneve të mirënjohura, siq janë: ShowBox, AlbAppTV, KODI, Netflix, HBO Go, Crackle, YouTube, etj.

KONTAKTI

NUMRAT E TELEFONIT

Për t'u abonuar në ShqipTV apo kërkuar ndihmë teknike, mund të na thirrni në numrat e më poshtëm:

  Orari i punës: çdo ditë |

  ADRESA

  DISTRIBUTORËT

  ***Për t'u bërë distributorë, ju lutemi na shkruani në emailin info@shqiptv.com apo në Facebook.  EMAIL

  Sygjerimet, vërejtjet, ankesat apo lavdatat tuaja jane të mirëseardhura për ne. Për të gjitha këto ju lutemi na shkruani në emailin info@shqiptv.com e ne do ju përgjigjemi mbrapa sa më shpejtë që të jetë e mundur.

  CHAT

  Komuniko LIVE me operatorët tanë

  ABONIMI

  1. Zgjidhni pakon:

  2. Shënimet personale:

  Emri:
  Mbiemri:
  Numri i telefonit:
  Email adresa:
  Shteti
  Adresa:
  Qyteti:
  Rajoni:
  Zip kodi:

  3. Pagesa:

  Metoda e pagesës:
  Lloji i kartelës:
  Numri i kartelës:
  Emri në kartelë:
  Muaji i skadimit:
  Viti i skadimit:
  Kodi i sigurisë së kartelës (CVC):
  Account #
  Routing #

  Rishikimi:

 • Hapi:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Rishikimi